Omschrijving

De beste en snelst werkende hersteldrank. Recovery+ bevat een hogere dosering PeptoPro® voor een snel herstel na een inspanning. PeptoPro® is een mengsel van wetenschappelijk ontwikkelde peptiden (kleine stukjes eiwit). Het helpt het lichaam om de batterij op te laden. Want morgen of overmorgen wil je toch ook weer een topprestatie leveren?

 

  • Bevat hoge dosering PeptoPro® voor optimaal herstel na een inspanning
  • Frisse citrussmaak
  • Laag in lactose (10 g PeptoPro® bevat minder dan 0,05 g lactose)
  • De meest verfrissende hersteldrank die je ooit zult proeven!

Producteigenschappen

  • Productnummer: THV044508

Aanbevolen gebruik

Los 4-5 maatschepjes (50 gram) op in 500 ml water (1 bidon). Voor een optimaal herstel gebruik je BORN RECOVERY+ binnen 30 minuten na de inspanning (500 ml).

PeptoPro®

PeptoPro® is een snel werkende bron van eiwittten (peptides), die bijdraagt aan herstel en spieropbouw tijdens of na een duurinspanning.

Verrijkte voeding voor sporters

Eenvoudig te bereiden hersteldrank met koolhydraten en eiwit (PeptoPro®). Met vitamine B12. Ingredienten: suiker, melkeiwithydrolysaat (22%), voedingszuren (appelzuur, citroenzuur), maltodextrine, natuurlijk aroma, mineraal (magnesiumcitraat), kleurstof (carotenen), vitamine B12. Product bevat melk en kan sporen van soja bevatten.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak