Omschrijving

De Beta Fuel van SiS Sportvoeding is specifiek ontwikkeld om de sporter bij te staan in het leveren van de maximale hoeveelheid koolhydraten. De samenstelling is opgezet op de 2: 1 verhouding van Maltodextrine tot Fructose. Deze verhouding zorgt voor een soepel transport van de drank door de maag naar de darmen, waar het water, zout en koolhydraten worden opgenomen.

 

  • Bevat de 2:1 koolhydraatverhouding (maltodextrine:fructose)
  • 80 gram koolhydraten per serving
  • PH-neutrale isotone sportdrank
  • Op basis van natuurlijke smaak- & zoetstof

Producteigenschappen

  • Productnummer: SIS100100A

Gebruiksadvies van de SiS Sportvoeding Beta Fuel

Meng de inhoud van het sachet (84 gram) met 500 ml water en schud goed totdat het helemaal opgelost is. Drink geleidelijk de drank weg tijdens de inspanning, naar persoonlijke behoefte in energievoorziening.

Ingrediënten

Maltodextrine (van maïs), fructose, natriumchloride, natuurlijke aroma, calciumlactaat, kaliumchloride, natriumcitraat, magnesiumcitraat, natuurlijke zoetstof (stevia).

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak