Omschrijving

TORQ sportvoeding is er voor iedereen die een optimale duurprestatie wil neerzetten en dit op een gezonde manier wil doen. Onze producten worden gebruikt door wielrenners, mountainbikers, hardlopers, maar ook door schaatsers, langlaufers, zwemmers en triatleten. Onze sportvoeding is geschikt voor elke denkbare vorm van inspanning met lange duur (langer dan 75 minuten).

TORQ werkt volgens een simpel concept. Het menselijk lichaam kan per uur maximaal 90 gram koolhydraten opnemen. Ieder TORQ-product (500ml drank, een reep of een gel) bevat zo’n 30 gram koolhydraten. Hiermee weet de sporter altijd hoe veel producten hij/zij tijdens een training of wedstrijd moet nemen om het energieniveau op peil te houden.

Wij vinden dat sportvoeding ook tijdens zware inspanning gemakkelijk in te nemen moet zijn. Al onze producten hebben een natuurlijke lichte smaak en een lichte structuur, waardoor je ze gemakkelijk kan doorslikken en de maag ze goed verdraagt. De verpakkingen van de repen en de gels zijn ontwikkeld door sporters, deze zijn met 1 hand open te krijgen!

Producteigenschappen

  • Productnummer: 2703
  • Gewicht: 45g

  • Gewicht: 45 gram
  • Optimale koolhydraten mix (2:1 Maltodextrine:Fructose)
  • Met electrolyten
  • Natuurlijke smaken
  • Lichte textuur
  • Geen kunstmatige kleur en zoetstoffen
  • Geschikt voor vegetariërs
  • pH-waarde 2,73 (zuurtegraad)

Productomschrijving:

Torq Gel Apple Crumble is een heerlijke en voedzame energiegel speciaal ontworpen voor hardlopers en andere duursporters. Met zijn unieke smaakcombinatie van frisse appel en warme kruimel, biedt deze gel een verkwikkende en smakelijke boost tijdens intensieve trainingen en wedstrijden.

Deze gel is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om atleten te voorzien van de juiste brandstof om topprestaties te leveren. De mix van complexe koolhydraten zorgt voor een geleidelijke energieafgifte, terwijl toegevoegde elektrolyten helpen om de hydratatie op peil te houden en spierkrampen te voorkomen.

Met zijn handige verpakking is de Torq Gel Apple Crumble gemakkelijk mee te nemen tijdens trainingen en wedstrijden. Of je nu een lange afstand loopt of een snelle sprint trekt, deze gel biedt de essentiële energie en voedingsstoffen die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Belangrijkste kenmerken:
– Heerlijke smaak van appel en kruimel
– Evenwichtige mix van koolhydraten voor langdurige energie
– Toegevoegde elektrolyten voor hydratatie en spierfunctie
– Handige verpakking voor onderweg

Voedingswaarden per portie (1 gel):
– Calorieën: 486 kcal
– Koolhydraten: 29 gram
– Eiwitten: 0 gram
– Vetten: 0 gram

Voeg de Torq Gel Apple Crumble toe aan je sportvoedingsroutine en ervaar de krachtige ondersteuning die je nodig hebt om je hardloopprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak