Omschrijving

De Push Sports Enkelbrace Kicx is geschikt bij trainingshervatting na enkelverzwikking, ter preventie van terugkerend enkelletsel en bij enkelinstabiliteit. De brace sluit nauw aan op de anatomie van de enkel en biedt een aangename druk rond het gewricht. De niet-elastische, functionele banden kruisen aan de buitenzijde en laten de wreef vrij. De Push Sports Kicx biedt de best mogelijke bescherming tegen enkelverzwikking tijdens het sporten.

 

Wanneer gebruik je de Push Sports Ankle brace kicx?

  • Ter preventie van een terugkerende enkelverzwikking
  • Bij enkelinstabiliteit

Producteigenschappen

  • Productnummer: 6433
  • Maten: S, M, L

Maatname

De Push Sports Enkelbrace Kicx is verkrijgbaar in drie maten in een linker- en rechteruitvoering. Kies de juiste bracemaat op basis van je wreefomtrek en je schoenmaat.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak