Omschrijving

De ADV SKIN 5 maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw benodigdheden en accessoires. Een vernieuwd sluitsysteem, gecombineerd met de Sensifit-constructie, past zich precies en snel aan uw lichaamsvorm aan. Het is de ultieme oplossing voor veeleisende duurlopers.

Producteigenschappen

  • Productnummer: LC1307000
  • Kleur: Black
  • Gewicht: 228g
  • Afmetingen: 38x20x6 cm
  • Inhoud: 5l

Hydration

De geïntegreerde zachte flessen (soft flasks) maken het gemakkelijk om te drinken zodra je dorst hebt en blijft in balans tijdens het hardlopen, zodat je tot het uiterste kunt gaan en gehydrateerd kunt blijven.

Freedom of movement

De Sensifit-constructie biedt een nauwsluitende, precieze, comfortabele pasvorm en brengt de lading voor en achter in evenwicht, zodat u vrijer en sneller kunt bewegen.

Ease of use

De componenten van dit vest zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden verschillende manieren om de pasvorm en draagstokken en accessoires mee te nemen.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak