Omschrijving

Dit platte hielkussen is zeer geschikt om pijn aan de hiel direct te verzachten. Het silicone materiaal zorgt voor een uitstekende demping en ontlasting van de gewrichten in bijvoorbeeld de enkels, knieën en rug.

De “blue spots” zijn extra zacht, zodat de specifieke drukpunten die bij o.a. hielspoor pijn kunnen doen, nog extra verzacht worden.

Het hielkussen kan ook prima gebruikt worden om de druk op de achillespezen te verminderen. Door de hiel iets omhoog te brengen kunnen relatief korte achillespezen worden ontlast. Hierdoor kunnen achillespees klachten verminderd worden. Aan te bevelen is wel om bij achillespees klachten oefeningen te doen.

Ondanks het feit dat er geen cup aan de achterzijde van dit hielkussen zit, schuift dit kussen bij het dragen niet van zijn plek. Een ander voordeel is dat dit kussen ook onder uw bestaande (schoen)zooltjes gedragen kunnen worden.

Aanbevolgen voor :
– ontlasting drukpunten bij hielspoor of andere hielpijn
– verminderen van achillespees klachten
– demping ter vermindering van schokken op gewrichten (enkels, knieën en rug)

Let op: De bluespots zijn excentrisch geplaatst, er is dus een linker en een rechter hielkussen! (de blauwe spots dienen aan de binnenkant te worden gedragen)

Producteigenschappen

  • Productnummer: FNL358
  • Materiaal: De basis van deze inlegzool is duurzaam EVA-materiaal: comfortabel en goed ondersteunend. De inlegzool is afgedekt met slijtvast Clima Tex+ voor minimale wrijving en goede vochtopname.
  • Maat: S, M, L
  • Leeftijd: Volwassenen
  • Specificaties: Anatomisch gevormd, Comfortabel, Schokabsorberend
  • Type voet: Doorgezakte voet, Holvoet, Normale voet, Platvoet
  • Voetklacht: Hielspoor, achillespeesklachten

Comfortabel

Schokabsoberend

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak