Go Outdoor met deze Garmin outdoor watches

Jouw outdoor hiking buddy

Outdoor en hiken in Nederland? Ja, waarom niet? Nederland heeft geweldige plekken en bijzondere natuur om te ontdekken. Genoeg ruimte dus om heerlijk te kunnen wandelen. Een Garmin smartwatch kun je dus ook gebruiken wanneer jij een fanatieke wandelaar bent. Garmin lanceerde de allereerste fēnix® watch in 2012. Deze watch was in eerste instantie ontwikkeld voor Alpinisten. Sinds de eerste fēnix® watch is Garmin deze serie blijven ontwikkelen en is deze omarmd door vele outdoor fanaten. Zo werd deze Garmin wearable de meest uitgebreide multisport watch die op de markt te vinden is.

Garmin

Garmin Outdoor watches met dagelijkse functies

De fēnix® familie bleef in de afgelopen jaren groeien en ontwikkelen. Garmin integreerde in de loop van de tijd health features voor het dagelijkse leven. Vanwege die reden zijn dit nu de meest populaire ‘dagelijkse’ GPS smartwatches die te verkrijgen zijn. Of je nu wilt gaan hardlopen door de polder, een trailrun doet door het bos of gewoon op een zaterdag een uitgebreide wandeling maakt. De fēnix® serie van Garmin bestaat uit smartwatches die jou helpen om te blijven bewegen en om te genieten van de natuur.

Waarschijnlijk heb je gemerkt, dat ook in het afgelopen jaar, wij nooit gestopt zijn met het ontwikkelen van de outdoor familie fenix watches. In 2020 lanceerde wij namelijk de fenix 6 Pro Solar, met nog meer outdoor features dan zijn voorgangers.

Deze smartwatch features maken jouw outdoor activiteit nog beter

Een outdoor activiteit klinkt misschien wat ‘groot’ als we het hebben over Nederland, maar toch is een outdoor smartwatch van Garmin geweldig om bijvoorbeeld jouw hikes vast te leggen. Daarnaast weet je zeker dat je veilig op pad kunt gaan. Ga jij graag op vakantie naar de bergen om daar wandeltochten te maken? Ook dan zijn de GPS-smartwatches perfect voor jou.

De volgende features helpen je om de eerste stappen te zetten en nog meer te genieten van jouw outdoor avontuur:

  • Solar Charging
  • Multi-GNSS Support
  • ABC Sensors
  • Built-in Sports Apps
  • MTB Dynamics
  • Hydration tracking
  • Acclimation

Meer info:

Check voor meer informatie over de GPS Outdoor watches van Garmin, de Garmin site.

Garmin

Ontdek de producten van Go Outdoor met deze Garmin outdoor watches

Gratis wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

© 2024 Sportshealth BV