Omschrijving

De OpenFit Air bouwt voort op het befaamde open-ear ontwerp van Shokz en biedt verbeterd draagcomfort en stabiliteit dankzij de unieke Shokz Air-oorhaak. Geniet van je favoriete afspeellijsten met een uitgebalanceerd geluid, of je nu aan het trainen bent of je dagelijkse bezigheden uitvoert. Met drie stijlvolle kleurvarianten is er altijd een passende keuze voor jou. Het kenmerkende open-ear ontwerp, de verstelbare oorhaak voor extra comfort en het lichte gewicht van slechts 8,7 gram maken dit product onmisbaar, zelfs als je dat nog niet wist.

In tegenstelling tot traditionele bone conduction koptelefoons, maakt de OpenFit Air gebruik van DirectPitchâ„¢-technologie, een innovatieve methode voor open-ear luisteren.

Producteigenschappen

Kleur

Black, Pink, White

Merk

Shokz

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak