Omschrijving

De ODLO Hiking sok houden jouw voeten heerlijk cool bij hogere temperaturen. Het materiaal gebruik zorgt ervoor dat de sok snel droogt en goed het vocht reguleert. Ook sluiten ze goed op de voet aan en zakken ze niet af. De ODLO hiking sokken hebben een naadloze teen zodat ze niet schuren. Door het sneldrogende en vochtregulerende technische mix in het materiaal, de perfecte pasvorm en het ontbreken van een naad, zorgt ervoor dat de kans op blaren erg klein wordt!

Deze sok heeft een Crew lengte. Wil jij liever een iets lagere sok? Kies dan voor de quarter lengte.

ODLO Ceramicool heeft betrekking op de keramische nanodeeltjes die in het garen verwerkt zijn, waardoor de sokken een verkoelend effect hebben en de voeten tot 1°C kunnen verkoelen. Samen met de duurzame, antibacteriële ZeroScent technologie zijn deze Ceramicool HIKE GRAPHIC crew sokken alles wat je nodig hebt voor de perfecte hike.

Producteigenschappen

Geslacht

Unisex

Merk

Odlo

Lengte

Crew

Maat

L | 42-44, M | 39-41, S | 36-38, XL | 45-47

Kleur

Zwart

Temperatuur Controle Systeem

LIGHT biedt gedurende het hele jaar optimaal comfort in alle situaties en in alle weersomstandigheden. Veelzijdige sportkleding voor het hele jaar. Uitstekende vochtafvoerende eigenschappen.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak