Omschrijving

Ice Power Cold Creme is een unieke koelende creme. Verlicht de pijn zeer effectief. Huidvriendelijk en droogt de huid niet uit. Geschikt voor langdurig gebruik. Brengt makkelijk aan en vlekt niet. Bevat geen kleurstoffen.

Producteigenschappen

Merk

Ice Power

Unieke Ice Power menthol CRÈME voor intensieve effectieve behandeling van aanhoudende pijnen zoals nek- schouder- en rugpijn, blauwe plekken en groeipijnen.
Ook voor massage van de spieren vooraf inspanning ( training & wedstrijd) en na afloop voor herstel .

Ice Power COLD CRÈME :
+ huidvriendelijk en droogt de huid niet uit
+ bevat geen kleurstoffen en vlekt niet
+ ook te gebruiken bij beschadigde huid
+ zeer geschikt voor mensen met (over-)gevoelige, tere,
schrale en droge huid
+ verhoogt prestaties bij massage vooraf inspanning

Gebruik Cold Crème ipv standaard warmtebalsems ook als “warming up” crème! Advies bij sport inspanningen: masseer 15 minuten voor aanvang de spieren en verhoog daarmee de zuurstofopname en de doorbloeding en vermindering van de verzuring van de spieren voor minimaal een uur na insmering met Cold Crème.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak